Geplaatst op: 18 december 2018

Keepersschool Berkelaar 2019

Nu de winterstop is aangebroken is het tijd voor andere leuke dingen. Zo ook het evalueren met alle samenwerkingen waarbij wij actief zijn.  2018 was een super jaar voor Keepersschool Berkelaar; Een verdubbeling van samenwerkingsclubs, een prachtig evenement, namelijk de G Clinic, transfers van diverse keepers(trainers) & keepsters naar verschillende profclubs en elke zondag een bomvolle zondagcursus, kortom 2018 was geweldig, mede dankzij jullie!!

 

In 2019 willen wij als staf de lat nog hoger leggen. Zo organiseert trainer Marijn op zondag 13 januari ‘Shoot and Save’ in de Beach Aalsmeer. Voor meer info, bekijk onze “Nieuwspagina” met de laatste berichten. Verder zal trainer Yannick elke maandag stage lopen bij FC Utrecht en zullen er weer verschillende keepers op stage gaan bij verschillende profclubs en KNVB.

 

Verder is hoofdtrainer Glenn druk bezig met de invulling voor volgend seizoen. Zo is hij in gesprek met 3 nieuwe samenwerkingen. “Sinds 2 weken ben ik serieus in gesprek met 3 nieuwe clubs, waarbij we met de keepersschool mee kunnen samenwerken. De afgelopen tijd heb ik met veel clubs gesproken. Degene die nog interesse hebben in onze diensten/trainers.. Wees er snel bij, onze trainers zijn uniek in hetgeen wat ze doen”!

 

Namens de hele staf van Keepersschool Berkelaar wensen wij iedereen fijne feestdagen en alvast een gelukkig, sportief maar vooral gezond nieuwjaar toe.

Tot in 2019!

 

Glenn Berkelaar

#IPORTIERI