Geplaatst op: 1 augustus 2019
INSCHRIJVEN NAJAARSCURSUS 2019!
 
Vanaf zondag 1 september 2019 starten wij met onze jaarlijkse Najaarscursus op SV Argon. Alle trainers kijken ernaar uit om weer met jullie op veld te mogen staan. En… er is namelijk iets nieuws: “Onze samenwerking met voetbalschool ‘Born to Play‘ “!! Een van de grootste voetbalscholen in Nederland, waar wij onze geselecteerde keepers naartoe kunnen sturen om zich te ontwikkelen in de teamtraining. Een fantastische uitdaging voor elke keeper.
 
We trainen elke zondag in kleine groepen, waarbij elke keeper/keepster het maximale uit zijn/haar kwaliteiten kan halen. We werken in 2 uren:
– Groep ‘JONG’ (6 t/m 12 jaar) : 9.30 t/m 10.45
– Groep ‘OUD’ (12 t/m 21 jaar): 11.15 t/m 12.30
 
Iedereen is welkom, alleen dient u zich in te schrijven via onze website onder het kopje “Inschrijven”, of een mail te sturen naar :
 
inschrijvingen@keepersschoolberkelaar.nl
 
De kosten voor een 10 weekse cyclus zijn 175,- incl. BTW. Mocht uw zoon/dochter in aanmerking komen voor de trainingen bij Born to Play zijn daar extra kosten aan verbonden. Daarnaast kunt u artikelen bij ons bestellen zoals een keepersshirt en/of broek en keepershandschoenen van Uhlsport. Voor meer info kijkt u op onze website:
www.keepersschoolberkelaar.nl
 
 
Schrijf je snel in, want VOL IS VOL!!
 
#IPORTIERI