Geplaatst op: 2 augustus 2021
Vanaf zondag 29 augustus 2021 starten wij met onze jaarlijkse NAJAARSCURSUS op SV Argon. Alle trainers kijken ernaar uit om weer met jullie op veld te mogen staan. De kosten voor de 10 weekse Zomercursus zijn 185,- incl. btw.
 
We trainen elke zondag in kleine groepen, waarbij elke keeper/keepster het maximale uit zijn/haar kwaliteiten kan halen. We werken in 2 uren:
– Groep ‘ONDERBOUW (OB) (6 t/m 12 jaar) : 9.30 t/m 10.45
– Groep ‘MIDDEN/BOVENBOUW(MB/BB) (12 t/m 21 jaar): 11.15 t/m 12.30
NIEUW:
Vanaf aankomend seizoen gaan wij werken met een onderling klassement. Dit betekent dat er in verschillende oefenvormen punten kunnen worden verdiend die elke week genoteerd worden en worden bijgewerkt. Aan het einde van de cursus worden de winnaars bekend gemaakt, waarbij er ook prijzen worden uitgedeeld.
 
Iedereen is welkom, alleen dient u zich in te schrijven via onze website onder het kopje “Inschrijven”, de link onderaan het bericht of een mail te sturen naar :
 
inschrijvingen@keepersschoolberkelaar.nl
Sinds afgelopen seizoen draagt elke keepster/keeper die zich aanmeldt hetzelfde shirt. Dit jaar hebben wij een NIEUW shirt ( zie afbeelding). Dit doen wij om uniformiteit en professionaliteit uit te stralen. De kosten van dit shirt zijn 34,95.
Indien er sprake is van een blessure of gemiste trainingen vanwege andere omstandigheden doen wij niet aan restitutie maar kunnen de gemiste trainingen kosteloos worden ingehaald bij een volgende cursus.
Schrijf je snel in, want VOL IS VOL!!


 
#IPORTIERI