Geplaatst op: 8 mei 2019

    Woensdag 12 juni vindt er een keepersclinic plaats bij SV Argon in Mijdrecht.   Deze clinic staat in het teken van Sjoerd Mak, een goede vriend en tevens oud klasgenoot van trainer Glenn. Afgelopen zomer is Sjoerd verlamd geraakt aan zijn gehele linkerzijde van zijn lichaam. Verschrikkelijk voor een jonge topsporter, die in (…)
Lees meer

Geplaatst op: 17 april 2019

ZOMERCURSUS 2019   Vanaf zondag 5 mei 2019 starten wij met onze jaarlijkse zomercursus op SV Argon. Doordat de Voorjaarscursus een groot succes was, hebben we besloten ook deze zomer door te trainingen. We trainen tot zondag 7 juli waarbij men 10 x kan trainen. De trainingstijden zijn van 11.00 tot 12.15.   We trainen (…)
Lees meer

Geplaatst op: 8 februari 2019

WINACTIE!¬†   Na een succesvol Beachevenement en een fantastische Wintercursus gaat dit weekend de Voorjaarscursus weer van start. Onze staf staat de popelen om weer te beginnen om alle kids maximaal te kunnen helpen in zijn/haar ontwikkeling.   Eveneens zijn er dit keer zoveel deelnemers dat we bijna tegen de 100 kinderen aanzitten. “Ben jij (…)
Lees meer

Volgende pagina »