Geplaatst op: 8 februari 2019

WINACTIE!    Na een succesvol Beachevenement en een fantastische Wintercursus gaat dit weekend de Voorjaarscursus weer van start. Onze staf staat de popelen om weer te beginnen om alle kids maximaal te kunnen helpen in zijn/haar ontwikkeling.   Eveneens zijn er dit keer zoveel deelnemers dat we bijna tegen de 100 kinderen aanzitten. “Ben jij (…)
Lees meer

Geplaatst op: 4 januari 2019

INSCHRIJVEN KEEPERSSCHOOL BERKELAAR   De inschrijfdeuren  zijn weer open. Vanaf de 2e WEEK VAN FEBRUARI starten wij weer met de 10 weekse cyclus waarbij keepers & keepsters kunnen trainen als een echte profkeeper. Maak gebruik van onze NIEUWJAARSACTIE en u krijgt 10,- korting op de 1e training. Wat moet u doen?   Bij inschrijving van uw zoon/ dochter in het 1e (…)
Lees meer

Geplaatst op: 18 december 2018

Keepersschool Berkelaar 2019 Nu de winterstop is aangebroken is het tijd voor andere leuke dingen. Zo ook het evalueren met alle samenwerkingen waarbij wij actief zijn.  2018 was een super jaar voor Keepersschool Berkelaar; Een verdubbeling van samenwerkingsclubs, een prachtig evenement, namelijk de G Clinic, transfers van diverse keepers(trainers) & keepsters naar verschillende profclubs en (…)
Lees meer

Volgende pagina »