Geplaatst op: 1 augustus 2019

INSCHRIJVEN NAJAARSCURSUS 2019!   Vanaf zondag 1 september 2019 starten wij met onze jaarlijkse Najaarscursus op SV Argon. Alle trainers kijken ernaar uit om weer met jullie op veld te mogen staan. En… er is namelijk iets nieuws: “Onze samenwerking met voetbalschool ‘Born to Play‘ “!! Een van de grootste voetbalscholen in Nederland, waar wij (…)
Lees meer

Geplaatst op: 28 mei 2019

INSCHRIJVEN VOOR ONZE ZOMERCURSUS??   “HET KAN NOG STEEDS”!     Ondertussen zijn we alweer een aantal trainingen onderweg met onze Zomercursus 2019.   Mocht je je hier (nog) niet voor hebben ingeschreven, kan je alsnog deelnemen. Je kunt je nog inschrijven voor 5 trainingen ( t.w.v 90,- excl. btw) die plaatsvinden t/m zondag 7 (…)
Lees meer

Geplaatst op: 8 mei 2019

    Woensdag 12 juni vindt er een keepersclinic plaats bij SV Argon in Mijdrecht.   Deze clinic staat in het teken van Sjoerd Mak, een goede vriend en tevens oud klasgenoot van trainer Glenn. Afgelopen zomer is Sjoerd verlamd geraakt aan zijn gehele linkerzijde van zijn lichaam. Verschrikkelijk voor een jonge topsporter, die in (…)
Lees meer

Volgende pagina »